fredag 5 november 2010

Såhär lycklig har jag inte blivit av sms sen jag var nykär ... eh, 2002.

Just nu går jag och myser och pyser som en fet katt. Det ramlar in sms i mobilen titt som tätt som får mig att ta små spralliga hoppsasteg, känna mig som king of the world.
Jag och Sara har skickat runt manuset till den första boken i vår tonårstrilogi till en grupp vänner, kollegor och bekanta, däribland flera tonåringar. Och herregud, folk ÄLSKAR det! På ett smått besatt vis. Sådär så man nästan undrar vad vi har ställt till med.

Det är särskilt kul att se vem av huvudpersonerna som våra vänner gillar mest. Hittills har det varit väldigt jämnt utspritt. Det blir nästan ett personlighetstest, för den man gillar mest är ju oftast den man själv kan relatera till...

Otroligt skönt också att de övernaturliga elementen och våra regler för hur till exempel magi fungerar känns tydliga, logiska och konsekventa. Sen finns det ju ett slags skräckelement i böckerna också. Min 40-plus-kompis är hittills den enda som tyckt att det varit FÖR läskigt, hehehe.

Nu har jag fått klartecken från förlaget - om en dryg vecka kommer jag att kunna visa omslaget på första boken här på bloggen!

9 kommentarer:

 1. shit vilken grej! gud vad jag längtar efter att läsa!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag också skrutit! :)

  http://0glorybox0.blogspot.com/2010/11/pa-skrythumor.html

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot att få läsa boken
  då den kommer :)

  SvaraRadera
 4. Toklängtar efter den här boken!

  SvaraRadera
 5. Jag vill också vara din kompis så att jag kan få förhandsläsa din bok :)

  Ser mycket fram emot att läsa den.

  SvaraRadera
 6. Vi har inte fått några ännu. Snyft.

  SvaraRadera