onsdag 24 november 2010

"I don't hate you becuase you're fat. You're fat because I hate you."

Åh vad jag älskar RuPauls Drag Race. Det är inte bara snaskigt och skränigt och bråkigt och glittrigt, utan mellan varven är det faktiskt riktig feel good.
Och jag kan inte sluta skratta varje gång de får "she-mail" istället för "Tyra-mail" och varje gång RuPaul säger "LIP-SYNCH FOR YOUR LIFE". Och varje avsnitt är såklart späckat med sköna kommentarer som den i rubriken ovan.

Jag ska alldeles strax se finalen av säsong två. Sen ska jag kolla in A-list, som liksom Drag Race finns streamat på amerikanska gaykanalen Logos hemsida. A-list är  reality om bögar som skaffat sig rika makar i New York. Programmets tagline beskriver det väl ganska bra: "Housewives with balls".

6 kommentarer:

 1. Älsk älsk A-list.
  När ska du hitta din power-gay? :)

  SvaraRadera
 2. Verkligen! Fast jag föredrar att bli en power-gay själv. Jobbar på det - verkar dessutom lättare! ;-)

  SvaraRadera
 3. Förlåt, det är klart att du själv ska bli en power gay med hus i the Hamptons. Sen kan du ta på dig gayprojekt och sprida dina kunskaper.

  Du får berätta sen vem som är din favorit i A-list.

  SvaraRadera
 4. Haha, jag vet faktiskt inte om jag skulle ha ork att hålla uppe allt som krävs.... jag menar, du snackar med killen som ligger hemma och kollar Buffy för femtioelfte gången en fredagskväll.

  SvaraRadera
 5. Ok ditt fel nu är jag hooked på RuPaul efter jag betat av A-list.

  Blev dock lite trött på fruttisarna till slut. Lite väl mycket backstabbing för att kännas "äkta". Men fortfarande saftig underhållning.

  RuPaul känns som bra sätt att ladda då vi ska på Cabaret Moulin Dragshow på onsdag i Malmö. Eller kanske så läggs ribban lite väl högt med tanke på kavlitén på drugorna i Dragracet.

  Saché!

  SvaraRadera
 6. Det är faktiskt rätt så fantastiskt. Jag var tvungen att kolla på Untucked-programmen också... bara smasket liksom. Till slut drömde jag om Jujubee och neonfärger... säsong 3 börjar i januari, yay!

  SvaraRadera