tisdag 16 november 2010

Har inte sett fram emot julen såhär mycket sen jag var liten

Jag och Pär har lånat en lägenhet av en kompis i Chelsea! Två veckor över jul och nyår. Kände mig tvungen att outa planen för mina föräldrar redan i augusti, men de var så okej med att jag för en gångs skull inte firar jul med dem att jag nästan blev förolämpad.
Gud vad jag längtar. Vi tar med oss Buffy-boxen såklart. Så jävla lylligt att vara borta länge i en stad där man redan gjort alla "måsten", så att man kan skapa sig en skön liten alternativ vardag. Ni vet, "slösa bort" en hel dag på att sitta på ett fik och läsa. Eller laga en god middag hemma en kväll.
Grej som kommer sluta illa: Två shoppinggalna fruttisar med låg impulskontroll och noll ekonomiskt sinne går loss på Londons mellandagsrea.

6 kommentarer:

 1. Låter väl helt otroligt trevligt :)
  Ni kommer få det helt underbart !
  Lite avis måste jag erkänna man blir :D

  SvaraRadera
 2. dina föräldrar kanske faktiskt tänkte att: Yes, äntligen kan vi strunta i alla förväntningar och fira jul precis som vi vill!
  tycke ri övrigt att din jul låter helt perfekt. Per-FEKT.

  SvaraRadera
 3. Så kan det förstås vara! Fast våra jular brukar vara extremt kravlösa som det är, bara jag och mamsen och pappsen och farmor.

  SvaraRadera
 4. låter helt ok det med. själv är jag uppväxt med riktiga norénkalas. hela släkten samlad. någon sprang gråtande från bordet. någon annan blev sur för julklapparna. enda gången det var roligt var när jag tog en extra snaps och sjöng med i alla sångerna i kalle anka. tror inte att de andra hade lika roligt då, dock.

  SvaraRadera
 5. Haha, då har du å andra sidan roligare material till kommande romaner!

  SvaraRadera
 6. här har nog den sista romanen skrivits. jag har refuserats nog. det är en dygd att veta när man ska sluta och jag tänker berömma mig med att jag har den.
  det finns ju annat roligt? silversmide? äta kakor? sova?

  SvaraRadera