lördag 26 mars 2011

Våffelfiesta med champagne

Pontus och Maria bjöd på våfflor igår. Är inget stort fan av våfflor - eller rättare sagt, jag var inte det förrän igår. Rödbetsvåfflor med honung och chevre. Spenatvåfflor med lax och pepparrotskräm. Dog lite. Och Pär släpade med sig en stor flaska Moët.

1 kommentar:

  1. Googlade för att se om detta vansinne är institutionaliserat, våfflor och champagne. Slabbigaste kombinationen, enda kosthållet på större fest i Stockhoms innerstad, fruktansvärt. Kanske som liten aperitif, men inte så här. Framtida festfixare, tillse att alternativ finnes.
    Vet inte riktigt vem du är, men har du skrivit cirkeln så tror jag min dotter uppskattade den. Skriver böcker gör man ju, men är man av arbetarbakgrund så är det inget man gör dagtid på vardagen. Men riktigt najs låter det, yrke-författare! Hoppas att du själv är av en sädan bakgrund att du verkligen uppskattar det, att du fattar hur hårt jobbaåttatillfem är präglat i de allra flesta. Om du ser det som något självklart, "något du ville göra med ditt liv", välkommen att fatta att du är överklass. Nåja, får se om jag läser någon av dina böcker en dag. Champage och våfflor äger dock icke som enda mathållning på baluns.

    SvaraRadera