torsdag 31 mars 2011

Ris och ros till Cirkeln

"Cirkeln är en present till oss som älskar Buffy", skriver QX nya bokredaktör Ulrika Larsson Johnsen. "Det är sträckläsarvarning på Cirkeln och jag längtar redan till 2012 då fortsättningen, Eld, kommer ut."

Samtidigt får jag minsann svar på tal av en av kommentatorerna på dagens DN-artikel om Cirkeln:
"Är det verkligen bra att uppmana till skolk? Nej! I stället för att skriva om häxor så borde vi lägga ner energi på att återinföra kristendoms undervisning i skolan..."

Jag vet inte vilket som fick mig att le mest.

7 kommentarer:

 1. Hahaha, återinföra kristendomsundervisning i skolan! Var det någonting jag lärde mig på kristendomsundervisningen så var det att religion var ganska så mycket trams när det kom till kritan.

  SvaraRadera
 2. *skrattar så jag nästan gråter*
  Det finns då folk till allt.

  SvaraRadera
 3. Jag anar troll i kommentatorsfälten på DN. För att någon verkligen tycker så där, det vägrar jag tro på. ;-)

  Har hur som helst äntligen förbeställt Cirkeln på Bokus! Ser sjukt mycket fram emot att den ska trilla ner i brevlådan.

  SvaraRadera
 4. Jag blir deprimerad direkt jag läser kommentarerna på DN.se, så jag brukar alltid försöka undvika att klicka fram dem. Kommentarfältet befolkas typ av 50% troll och 35% osympatiska människor som inte kan tänka längre än sig själv. Det verkar inte som att någon någonsin är nöjd på DN :)

  SvaraRadera
 5. Ha ha ha! Som högstadielärare vill jag... eh... bäst att inte säga ngt. Men snart ska jag lägga vantarna på Cirkeln. Allt annat vore tjänstefel!

  SvaraRadera
 6. Själv älskade jag din kommentar om skolk. Böcker som får folk att skolka är sådant som förändrar världen. Utvecklingen kräver fler böcker som får folk att engagera sig så mycket att man skolkar. Mer skolk! Ser fram emot boken och eftersom jag är vuxen så kan jag ju alltid ta ut en semesterdag...

  SvaraRadera
 7. Själv tycker jag att man bör lägga fokus på svenskalektionerna, så att man slipper framtida särskrivningar i DN:s kommentarsfält...

  SvaraRadera