onsdag 29 december 2010

Vicket pepp på Wicked!

Jag är ingen musikalälskare - faktum är att jag avskytt det mesta förutom filmen Chicago och såklart Once more with feeling - men kände att man måste ju se en sån där bautaproduktion nån gång i sitt liv. Så nu har jag köpt biljetter till Wicked i present till mig och Pär, han fyller år imorgon. Vi ska gå på eftermiddagen på nyårsafton. Peppen bara växer. Älskar idén, att det handlar om Trollkarlen från Oz-häxorna och deras vänskap innan de blev bittra fiender. Nån av er som sett?

7 kommentarer:

 1. Den är ljuvlig!! Har sett den i san fransisco, london och helsingfors (som har en ganska egen vacker version). Det finaste med hela musikalen är att den handlar om vänskap mer än om kärlek (även om det också finns med.) eller ska man kanske säga vänskapskärlek och inte bara sexuellkärlek? Njut, nu är jag riktigt avis ;))

  SvaraRadera
 2. haha, skön blandning på städer att se den i!!

  SvaraRadera
 3. Jag har inte sett Wicked, men i Glee var det en duett mellan Kurt och Rachel där de sjöng en låt från musikalen - Defying Gravity. Den var ju riktigt bra!

  SvaraRadera
 4. Musiken är fantastisk! Jag tror inte att du kommer kunna låta bli att älska den :)

  SvaraRadera
 5. ÅÅh vill gärna veta vad du tyckte om den? ska till London i vår och hoppas få se en och annan musikal =)

  SvaraRadera
 6. Christoffer, den är skitbra!!! Very camp, rolig och lite rörande. Kanske inte den bästa musiken jag nånsin hört, men inte heller dålig, och det finns en del höjdare.

  SvaraRadera