torsdag 2 december 2010

En liten rant om Reichen Lemkuhl

Har börjat kolla A-list nu, ni vet gayversionen av Real housewives. Klarar inte av att se hela avsnitt på grund av paniken jag får. Sen går det en stund, hjärtat saktar ner och jag återvänder ändå mot bättre vetande.

De är så sorgliga - inte så mycket för ytligheten och jakten på status som för sin häpnadsväckande kombination av övertro på sig själva och sin egen hotness och uppenbar brist på självkänsla och verkligt självförtroende. Jag känner igen typerna alltför väl från verkligheten. Det är väl det som får mig att både överreagera. Och det finns liksom inget gott i serien som uppväger allt illamåendeframkallande.

Och den jag tycker sämst om är inte Ryan, som jag trodde först, inte ens Derek, kanske inte ens Austin, utan Reichen. Om jag hör honom tjata en gång till om att han blivit så BRÄND av sitt ALLDELES FÖR OFFENTLIGA FÖRHÅLLANDE med Lance Bass och hur det gjort honom så RÄDD för att FÅ SITT PRIVATLIV GRANSKAT på samma sätt igen - FRAMFÖR KAMEROR SOM FILMAR EN DOKUSÅPA! - så måste jag nog tyvärr hiva ut min dator genom fönstret.

7 kommentarer:

 1. Läste Reichens bok "Here´s what we´ll say" för några år sedan och blev så imponerad av honom och hur han tacklat motgångarna i livet. Men du har så rätt - han är så vidrigt odräglig här och på nolltid har jag utvecklat "internal homophobia" som det så brutalt heter på fackspråk. Och boken åkte ut med badvattnet...

  SvaraRadera
 2. Jag har en hat/kärlek till serien! Tycker precis som du men det går inte låta bli att kolla på! Jag är fast! :)

  SvaraRadera
 3. He he sant!
  I sista avsnittet när han sitter och snyftar på sängkanten är fantastiskt...
  Men det är ju en stor dos (dålig) skådespeleri också och det mesta är ju regiserat och uppgjort i förväg!

  SvaraRadera
 4. Hihi nu är du fast. Tycker också att Reichen är så motbjudande. Maken till självgod får man leta efter. Han får dock en hel del förtjänta motgångar och jag tror inte att han vinner i popularitet genom att vara med i serien. Producenterna tycker nog som du. Lite för mycket golddigger, mediakåt och sjäævgod kille för min smak.

  Känner tyvärr inte igen typerna från min omgivning, jag har nog alldeles för trista & beigea vänner. Derek och TJ (heter han det, jag har guldfiskminne) är absolut roligaste, i alla under tiden som de dissar Austin, sen tvärvänder de, backstabbers.

  Enjoy och grips inte av panik!

  SvaraRadera
 5. Björn: har inte läst boken men läst om den så jag hade ändå en rätt bra bild av honom. Innan.
  Fredde: varför blir det alltid såhär? ;-)
  Anonym: ja, det känns sjukt fejk, som när de ligger o pratar i sängen...
  Godsfrun: gud, du är verkligen evil twin till mg och Anna Ts!

  SvaraRadera
 6. OMG, nu sitter jag också i skiten. Dåligt, dåligt knark är detta. Jag mår så illa över deras Tintin-frisyrer, motsägelsefulla "I'm not a bitch but..."-citat och botoxstinnhet.
  Men jag kan inte sluta titta. Måste duscha ögonen med ögonvatten sen för att rena mig lite.

  SvaraRadera
 7. "Godsfrun: gud, du är verkligen evil twin till mg och Anna Ts! " - Bästa komplimangen någonsin. *stor smil*

  SvaraRadera