fredag 10 december 2010

Fredagsmys

Ikväll tröstshoppade jag en Bruce Springsteen-tshirt, och nu står finaste Pär och lagar middag åt oss i mitt kök. Han ska bjuda mig på brysselkål - känner mig skeptisk, men har bara ätit den äckliga julvarianten förut. Nu luktar det väldigt gott, de steks just nu i smör och lönnsirap. Och så ska vi käka tonfisk och sen goda ostar och börja på Buffy säsong 6 - kanske till och med hinna se musikalavsnittet! - och jag tänker njuta av tillvaron som fan.

4 kommentarer:

 1. Brysselkål med smör och sirap? Låter intressant, jag tycker det är jäkligt gott med smör och salt annars. Låter som en utmärkt härlig kväll! Where will we go from here...? ;)

  SvaraRadera
 2. Jaaa! Brysselkål ska steka sakta. Då blir de som godast. Har aldrig använt lönnsirap, men lite socker och salt på..mmmm... Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Brysselkål är väldigt gott:)
  Hoppas fredagskvällen vart riktigt
  trevlig för Dig!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag gick bakom dig och din kompis, Pär antar jag, på väg upp mot grönsaksdelen när ni handlade i fredags. Det var min vagn du hindrade när du stod och spanade vid fiskdisken på nånting. Jag blir nästan lite starstruck, inte så att jag tror att du tror att du blir igenkänd, men jag vet inte hur jag ska bete mig. Jag vet ju en massa om dig men ska ändå inte låtsas om att jag känner igen dig. Har även sett dig på gymmet en gång. Nästa gång får jag väl ta mod till mig och säga hej. Eller mod, det är bara att det känns så fånigt. Men kanske ännu fånigare att smyga omkring och låtsas inte känna igen. Och så kanske inte Vivos fiskdisk en fredagkväll vid sex-snåret när det är övermycket folk är bästa stället att hälsa på. Ska invänta bättre tillfälle. Japp, så får det bli. :)

  SvaraRadera