tisdag 11 januari 2011

Okej, nu kommer jag ut. Jag är inte singel längre.

 Jag och J har dejtat igen sen i höstas. Några veckor före jul bestämde vi oss för att jo, vi hör ju ihop. Uppenbarligen kan vi inte leva utan varandra. Den här gången ska vi banne mig lära oss att leva MED varandra. Fjärde gången gillt, liksom.
Jag funderade längre innan det där beslutet. Analyserade. Och till slut insåg jag att det inte går att TÄNKA sig fram till de här sakerna. Det enda jag kunde göra var att ställa vissa krav, på mig själv och på honom och på oss, för att våga satsa igen.
Och jag är så förvånad över att alla våra vänner är så glada för vår skull. På riktigt skitglada. Jag var rädd alla skulle himla med ögonen och sucka nåt om "Linda och Fadde".
Vi är också glada för vår skull. Nu är han i Vermont och jag går runt och saknar hela tiden. Det är rätt så fantastiskt att vara nykär i nån man känner så väl. Man är sådär pirrig, men man slipper göra sig till och försöka framställa sig själv som nån som är jättehärlig precis hela tiden - vi har ju redan sett varandra i våra värsta stunder.

19 kommentarer:

 1. Enbart glad för er skull, även om det är lite Fadde och Linda över *ler retsamt*! Du kan få vara Linda *s*.
  Kärleken är inte helt omkomplicerad och ni har säkert lärt er ngt längs resan.
  Lycka till :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint! Bästa nyheten på länge! Ni passar så otroligt bra ihop. Redan innan vi träffades IRL blev jag helt varm av reportaget om er i DN och jag blev ledsen när det tog slut (fast inte lika ledsen som ni gissar jag). Jag tycker ni är mer Brenda och Dylan än Linda och Fadde. :)

  SvaraRadera
 3. Varmt grattis och lycka till ! :)

  SvaraRadera
 4. Stort grattis och Lycka till!! =)

  SvaraRadera
 5. Lite stalkervarning när man blir superglad över något som händer ens favoritbloggare. Lite som att le åt en film. Fast det är ju ingen film, det är ju på riktigt. En smula finare.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker också att det är fint fast jag inte ens känner er. För att det verkar som att det är som det ska vara. :)

  SvaraRadera
 7. Zophie säger det bäst! +1 på den kommentaren!

  SvaraRadera
 8. Grattis! :) Fourth time's the charm, va? ;)

  SvaraRadera
 9. Ett stort grattis och lycka till! Man ska aldrig vara sämre än att man inte kan ångra sig. :) //Lotta

  SvaraRadera
 10. Säger som några andra, nästan weird att man kan bli så himla glad för er skull trots att jag aldrig ens träffat någon av er :-) Men man blir så klart glad av att någon är kär och lycklig och ni verkar ju onekligen verkligen älska varandra. Stooort lycka till!

  Och ps, shit vad jag längtar efter första delen av Cirkeln!

  SvaraRadera
 11. Åååh, nu blev jag riktigt glad. Såg din inläggsrubrik i min bloggroll och klickade direkt. Hoppas på ett fint 2011 (och många andra år också såklart) för er. Även om jag aldrig träffat dig, det är sant som alla andra här säger, man kan blir superglad ändå :-)

  SvaraRadera
 12. Det låter helt underbart :) Grattis till er båda!

  SvaraRadera
 13. Lite Carrie och Mr big över er då.. :) // Jonas

  SvaraRadera
 14. Grattis Mats. Härligt sätt att börjar 2011.

  SvaraRadera
 15. Igen: TACK alla! Blir urglad över att ni bryr er (känner mig mer som Linda än nånsin) (men sant)

  SvaraRadera
 16. Men så roligt!
  Leve kärleken!!!

  SvaraRadera