fredag 28 januari 2011

Never trust a nerd

Jag köpte det här spelet till Pär på SF-bokhandeln. Frågade i butiken om det var lätt att lära sig och fick veta att jorå, det är hur lätt som helst, bara att börja spela så lär man sig under tiden.
MY ASS! Det var skitsvårt. Har aldrig känt mig så korkad i hela mitt liv. Hur allt hängde ihop låg liksom precis utanför min och Pärs fattningsförmåga. Till slut gav vi upp. Och så bestämde vi såhär: vi bjuder Sara och hennes make Micke på middag. De får lära sig spelet medan vi lagar maten och så spelar vi tillsammans sen.

Men jag måste verkligen säga att SF-bokhandeln är helt fantastisk. Jag hade inte varit där på flera år - och sedan dess har jag börjat gilla fantasy och SF på en helt ny nivå. Jag har bejakat min inre nörd med råge. Nu förstår jag verkligen vilket paradis på jorden det är. Vilket urval! Vilket habegär! Och hur fantastiskt snygga är inte de flesta böckerna?

3 kommentarer:

 1. Jag upptäckte SF-bokhandeln som ung tonåring. Det blev mitt Mecka, dit jag tvunget behövde göra minst en pilgrimsresa varje år.

  Sedan flyttade man till Stockholm, och efter ett tag var det inte riktigt lika speciellt längre.

  Men nu när man flyttat igen, så kommer suget tillbaka. Bara älskar det där stället. Stämningen, böckerna, folket...

  Det är skönt att vara nörd.

  SvaraRadera
 2. Tur att du är i relation ;)

  SvaraRadera
 3. Oskar; de har åtminstone bra webshop!
  Fredde2: hehe, ja, på många sätt.

  SvaraRadera