onsdag 13 april 2011

Lycklig nu

Herregud, den här recensionen av Cirkeln fick mig nästan att grina lite. På ett bra sätt. Om såna här bloggare fattar boken, då har vi verkligen lyckats med precis det vi föresatte oss.

7 kommentarer:

 1. "Jaktsäsong" älskade jag ifrån första sidan trots att jag inte alls hade några förhoppningar om den och "Bekantas bekanta" visste jag att jag skulle älska. "Halva liv" var jag lite skeptisk till, men det visade sig vara den bästa bok du skrivit hittills.
  Nu funderar jag på att ge "Cirkeln" en chans :) Jag vet att det här inte är den sorts bok jag skulle gilla, men du har överbevisat mig förr med "Halva liv" så du får nog ett försök till. Jag hoppas verkligen att du (och Sara) överraskar mig igen!

  SvaraRadera
 2. Men, men... jag fick stränga förhållningsorder från förlaget att inte recensera förrän 2 maj. Gäller inte det längre? För isåfall ska jag skriva en stjärnögd recension imorgon. =)

  SvaraRadera
 3. Wow, så underbart! Har du sett detta?

  http://blogg.svt.se/babel/2011/04/13/babels-praoelever-listar-favoriter/

  SvaraRadera
 4. Paperback: åh vad kul!
  Martina: nu finns ju boken redan ute i vissa butiker, så privata bloggare får väl recensera hur de vill! ;-)
  SaraOtto: TACK! Jag tror faktiskt du kommer gilla Cirkeln. Just nu är jag så stolt över den att jag bara inte kan förstå hur man inte skulle kunna gilla den. ;-)

  SvaraRadera
 5. Har precis köpt boken OCH jag fick rabatt för jag såg så glad ut när jag upptäckte den i hyllan på barnboksaffären i Triangeln Malmö. Hamnade sen i lååååång konversation med ägaren som nu också ska läsa den :)

  SvaraRadera
 6. Bra där! De kan ju inte gömma undan den!!!

  SvaraRadera
 7. Åh, vilka ljuvliga kommentarer!

  SaraOtto - Det är många som inte brukar gilla fantasy/skräck som har gillat Cirkeln ändå. Så det finns definitivt hopp! ;)

  Martina - Alltså ... Vi vill ju inte uppmana till anarki ... Eller?! ;) Allvarligt talat så tror jag mig vet att förlaget inte blir särskilt upprörda (alls) om någon recenserar i förväg, så länge boken finns ute i handeln. Det kan ju snarare bli lite trist när alla bloggar om samma bok på samma dag. ;)

  Paperback: Haha, jag såg det där förut. Superkul!

  Godsfrun - Yay! Skönt att du missionerar i Malmö! ;)

  SvaraRadera