lördag 9 april 2011

"Does this tampon make me look fat?"

Jag har aldrig varit nåt stort fan av Joan Rivers. Jag gillade hennes talkshow som sändes på den där konstiga kanalen Lifestyle när jag var liten. Men det jag sett av hennes stand up har inte gjort mig alltför imponerad, och jag tycker att hennes red carpet-grejer är fruktansvärt urtråkiga.
Men jag känner en helt annan respekt - och medkänsla - för henne efter att ha sett den omtalade dokumentären "Joan Rivers - a piece of work" på SVT Play. Perfekt en ledig dag med lite halsont. Kolla här!

2 kommentarer:

  1. Fruktansvärt kul, tyckte jag. Jag har a l l t i d gillat henne, men än mer efter nämnd dokumentär. Och citatet ovan är oslagbart.

    För övrigt är jag nu så nyfiken på Cirkeln så jag bryter ihop. Längtar både efter läsningen och visionen om den kvalitetstid jag ska få ihop för att läsa den:D. Men längtar verkligen.

    SvaraRadera
  2. jag såg den dokumentären, bra och kul att se en person som jag inte ens visste existerade. och som verkade smart och begåvad. MEN varför fick man inte se den tråkiga sidan, vardagen, undrar jag. som underhållning helt ok, som journalistik - uselt.

    SvaraRadera